Publicitat
Cultura i Espectacles

Eufòria musical

Els cantants terrassencs Miki Núñez i Lildami descobriran la nova veu de Catalunya

Miki Núñez i Lildami compartiran concurs musical a TV3

Terrassa despunta en cartell musical amb noms com Miki Núñez i Damià Rodríguez, de nom artístic Lildami. Ambdós, joves i premiats, formen part dels noms de capçalera reclamats arreu. Ara es faran més mediàtics que mai perquè formen part del programa nou “talent show” de TV3 que s’estrena avui i que després d’una emissió, el dijous 10 de març, s’emetrà els divendres de manera regular.

A “Eufòria”, Núñez i Lildami fan aportacions diferents. El primer és copresentador juntament amb l’actriu Marta Torné, mentre que el segon és membre del jurat. Núñez, en declaracions recollides per la televisió catalana, s’ha mostrat molt content i amb moltes ganes de començar. “La part del ‘backstage’ amb els concursants serà on més em veureu”, ha dit el cantant. Per motius d’agenda, l’autor dels èxits “No m’ho esperava i “Me vale”, entre altres, no va poder assistir a la roda de premsa de la cadena.

Lildami, que va estar present, va confessar que estava emocionat només de veure el vídeo dels càstings. “Estic content, motivar i agraït, perquè mai he fet res així. Intentaré utilitzar la meva experiència en la música i donar els millors consells amb humilitat. Crec que hi ha molta gent que sap cantar, però la música és molt més que això, és emocionar i compartir”.

TV3 presenta “Eufòria” com quelcom més que un programa d’entreteniment familiar de gran format. “Serà un gran esdeveniment musical que comptarà amb un gran nombre de professionals”, va manifestar Vicent Sanchís, el director de la cadena. I de fet així és perquè el programa, que ha de triar la millor veu solista de Catalunya amb ànima, s’ha envoltat de moltes cares conegudes i amb molta expertesa musical.

Al capdavant estan els presentadors Marta Torné i Miki Núñez, una parella que respira molta energia, talent i simpatia. I en el jurat, el terrassenc Lildami compartirà opinions i consells amb Elena Gadel (actriu de “Com si fos ahir” i una de les grans veus del musical “Mar i Cel”) i Marc Clotet, actor (“La voz dormida”, “Les de l’hoquei” i “Amar es para siempre”). La mateixa Gadel ha comentat que “som un jurat molt diferent i segur que tindrem opinions contraposades, però serà molt divertit”.

El programa
El concurs musical arrenca avui en el primer dels dos càstings previs a plató (l’altra s’emetrà el dia dijous 10 de març). Després s’incorpora a la graella del divendres, dia en el qual per espai de 90 minuts, 15 candidats solistes optaran a guanyar el premi del programa, que consisteix en un contracte discogràfic per iniciar una carrera artística professional. Els participants hauran de convèncer el jurat i els espectadors, i a més també faran de coristes en les cançons que han d’interpretar els seus companys, amb qui competeixen.

A més, a cada gala comptaran amb actuacions en directe dels millors grups de música catalans i intèrprets internacionals.

La iniciativa de TV3 de descobrir la nova veu catalana ha tingut un ressò impressionat. Tono Hernández, el director del programa, va destacar que a la primera fase del càsting s’hi van presentar 1.500 persones i en van seleccionar 90 dels que, finalment, van passar a un procés de selecció que va durar tres dies fins a arribar al nombre de 15 aspirants definitius dels quals un serà el guanyador i saltarà als escenaris amb un gran aval de promoció i amb una gira de concerts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Eufòria musical
To Top