Publicitat
Cultura i Espectacles

Una volta pels carnavals de Venècia

Victòria Plans i Josep Maria Prat fan una exposició de fotografies

Una de les imatges que es pot veure a la mostra

Enguany, la festa de Carnestoltes, una de les esperades a Terrassa, ha passat de llarg. Només les escoles han estat fidels i alumnes i mestres s’han disfressat i han fet rues a dins el centre o al carrer, amb molta música i ball. Aquesta festa té una ciutat de referència, Venècia, i hi ha dos terrassencs, Victòria Plans i Josep Maria Prat, que ens permeten fer una aproximació a la ciutat dels canals a través d’imatges preses en els anys 2019 i 2020.

La mostra, que està en el Centre Excursionista, aplega unes 50 fotografies (més de 2019 que no pas de 2020) de la festa veneciana als carrers on gairebé tothom es passeja sota una identitat anònima i es fan concursos de disfresses. La Victòria explica que és un espectacle fascinant. “Es fantàstic perquè les disfresses estan molt treballades, de cap a peus, i són molt originals i boniques i elegants”.

La Victòria i el Josep Maria, que són matrimoni, són socis del Centre Excursionista des de fa un bon grapat d’anys. Allí hi presenten exposicions de fotografies realitzades durant els seus viatges arreu del món.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una volta pels carnavals de Venècia
To Top