Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami, nou personatge de “Polònia”

L’actor Xavi Espinosa es posa a la pell del cantant terrassenc

El cantant egarenc Lildami ha passat engrossir aquest dijous a la nit la llista de personatges de “Polònia”, programa satíric de TV3. El traper de Terrassa ha tigut un paper destacat en el gag musical de la nit, protagonitzat per Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Pedro Sánchez a ritme de “Human”, de The Killers.

Els tres polítics han hagut de sotmetre’s a les valoracions del jurat d’“Eufòria”, concurs musical de la televisió pública catalana, però només un dels tres jutges s’interpretava realment a si mateix, Marc Clotet. Lildami ha estat imitat per un Xavi Espinosa que lluïa les mateixes ulleres característiques del cantant terrassenc, en forma de cor, i el seu pearcing al nas, usant l’argot juvenil propi del raper.

“Cagun deu, soc jo literal. Els gestos i la pose”, ha piulat Lildami, que el dia abans que s’emetés el programa ja s’havia mostrat entusiasmat per la seva aparició. “Deu meu, que m’imitaran al Polònia. Em dembla fortíssim. Simplement goals”, havia escrit a Twitter.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top