Publicitat
Cultura i Espectacles

Pujadó presentarà el seu nou disc a la Festa Major

El músic i cantant oferirà un concert amb “De foc i vellut”

El cantautor Miquel Pujadó

El cantautor i músic terrassenc, Miquel Pujadó, presenta el seu nou disc “De foc i de vellut” en concert, que tindrà lloc a la Casa Alegre de Sagrera el diumenge 3 de juliol (20 hores) en el marc de la Festa Major de Terrassa. L’espectacle tindrà com a músic convidat a Antoni -Olaf Sabater, al piano. L’ entrada serà llliure.

Amb aquest disc “De foc i vellut”, que va sortir el passat 17 de febrer al mercat, celebra el seu 40è aniversari del seu primer editat “El temps dels fanals en flor”, publicat l’any 1982. El nou treball reuneix 17 temes, dels quals la majoria són inèdits i els altres són versions de “A Terrassa hi ha una plaça” i “Soc un peix de terra endins”, dos clàssics del seu repertori. La primera és un retrat d’adolescència i evoca la plaça Vella i la segona té a veure amb el seu origen, ja que va néixer a Madrid per circumstàncies familiars i laborals.

Pujadó va explicar que el nou treball es manté fidel al seu estil i llenguatge propi. “Reivindico la melodia, una cosa que em sembla que s’està perdent. Però una cançó és un conglomerat de diversos elements i, per tant, és fruit d’una lletra, d’un missatge i també de jugar amb la música, des del blues fins al clàssic”. L’artista torna a regalar temes que parlen de coses quotidianes amb una mirada molt polièdrica en la que hi ha teme reivindicatius, evocatius (Jazz Cava) i d’altres plens d’humor i ironia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top