Publicitat
Cultura i Espectacles

Juan Diego Botto evoca el món de Lorca

L’obra està programada pel 20 de novembre al Teatre Principal

L'actor Juan Diego Botto

La temporada municipal d’arts escèniques ja ha avançat una de les obres de la nova temporada 2022-23 i ja es poden comprar les entrades a través del web.  És l’espectacle  poètic “Una noche sin luna”, interpretat per l’actor Juan Diego Botto, i que és considerat una petita perla. És tracta d’una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico estigués avui aquí entre nosaltres. L’obra està programada pel dia 20 de novembre a les 18 hores al Teatre Principal. 

“Una noche sin luna” és una obra en la qual ens acostem als aspectes menys coneguts de la vida i l’obra de Federico García Lorca. El viatge que planteja la funció no és un viatge arqueològic sinó una manera de conèixer a través de la seva obra la nostra pròpia realitat. D’aquesta manera l’obra es converteix en una peça viva, atrevida i dinàmica en la qual la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món, serveixen de mirall del nostre.

L’obra recull entrevistes, xerrades i conferències de Federico García Lorca així com fragments de les seves obres. A través d’aquests i de la dramatúrgia de Juan Diego Botto és el mateix Lorca qui, en primera persona, ens acosta al seu món.

Amb molta ironia, emotivitat i sentit de l’humor l’autor va relatant el seu pas per la residència d’estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seva experiència en La Barraca, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels seus últims anys, i amb tot això ens anem acostant a temes com el paper de la dona sota la seva mirada sempre poètica i reivindicativa, la necessitat de la llibertat artística i d’expressió, la lluita per la llibertat d’identitat sexual, o la importància de la memòria i les arrels.

Té sentit parlar de Lorca avui? Parlar de Lorca avui és parlar de nosaltres mateixos. I aquesta obra pretén fer-ho des de l’honestedat i el sentit d’espectacle.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Juan Diego Botto evoca el món de Lorca
To Top