Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami acomiada Maleducats amb un “Fins l’any vinent”

El cantant de trap terrassenc va coronar la segona jornada del festival de Terrassa amb la promesa d’una segona edició

Lildami en concert dissabte al Festival Maleducats / Lluís Clotet

Divendres el Festival Maleducats ja va prometre ser recordat durant temps com un dels millors festivals musicals celebrats a Terrassa, i la segona jornada de dissabte ho va remarcar. Tot i la caiguda dels caps de cartell de dissabte, Quevedo i Ptazeta, la Masia Els Bellots va acumular unes 1300 persones disposades a gaudir de l’esdeveniment.

Els plats forts van ser el raper argentí WOS i el cantant de trap terrassenc Lildami, organitzador del festival que va batejar aquest amb el nom de “Maleducats” per la seva cançó “Maleducao”. El raper WOS ja va donar una pista sobre la continuïtat del festival en un futur quan es va acomiadar del públic amb un “Ens veiem l’any vinent, Terrassa“.

WOS dalt de l’escenari / Lluís Clotet

Aquesta idea va ser confirmada per Lildami quan, després d’un concert efusiu amb salts del cantant i del públic, Lildami va afirmar que “No sabeu el que significa això per a mi. Veure el que estem liant a la capital del Vallès i la música. Crec que ja puc confirmar que ens veurem l’any vinent, família!” va rugir dalt de l’escenari Maleducats, prometent una segona edició del festival.

Juntament amb els seus companys, Sr.Chen i Emotional G, l’escenari va treure fum en un espectacle de llum, color i so purament català, tal i com va remarcar l’artista: “Arribarem on arribarem, però ho farem en català”. El públic corejava les cançons més conegudes i mítiques del cantant, tals com “Una bala al cel” i “Pau Gasol”, però no van deixar de cantar quan Lildami va entonar el seu tema més nou “Supermercat”. El cantant no deixava d’exclamar: “Això és increïble, Terrassa”.

Lluís Clotet

En ple concert, Lildami va demanar un minut de silenci conjunt per la mort de la nena de 4 anys dissabte, després de dos dies a l’hospital en patir un accident a la Piscina de Vallparadís dijous.

El toc final de dissabte a la nit el va donar la Festa Bresh, a l’Escenari Maleducats. A banda, un photocall de dos colors vius on brillava la paraula “Bresh” va atraure els assistents a fer-se “selfies” i fotografies de record del Festival. “Sens dubte l’any vinent tornarem. Esperem que portin altres cantants de renom argentins com Duki i Nicki Nicole“, va expressar l’Aina, de Mollet del Vallès. La seva amiga, la Míriam, tenia altres idees en ment: “Si us plau, que vingui Quevedo. Sóc molt fan d’ell, em vaig comprar l’entrada per ell fa vuit mesos”. Cadascú amb preferències diferents, però el que està clar és que el festival va deixar Terrassa amb moltes ganes de més.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top