Publicitat
Cultura i Espectacles

Ajornen la primera edició del FestiVIU a Terrassa

La primera edició del FestiVIU, una jornada cultural d’espectacles musicals i educatius que s’havia d’estrenar a la Sala Crespi de Terrassa amb tres actuacions dedicades a l’atracció, la curiositat i l’amor, no se celebrarà aquest dissabte, com estava previst. Els seus organitzados, Conte Viu, han decidit ajornar el festival.

“Per causes externes ens hem vist obligats a ajornar l’esdeveniment fins a nova data. Ens hem resistit fins a l’últim moment, però per causes que escapen al nostre control ens és impossible oferir la jornada en la seva totalitat i amb la qualitat que mereix.”, expliquen en un comunicat.

Els organitzadors asseguren que durant els següents dies abonaran l’import de les entrades i que de seguida que tinguin una nova data, la comunicaran.

No obstant això, sí que es manté per a aquest dissabte la última actuació prevista, “Oda al (des)amor“, un duet musical poètic en acústic que presenta els clars i obscurs de l’experiència d’estimar i desestimar i que actuarà a les 20 hores. La representació es farà fora del marc del FestiVIU i les entrades per aquest espectacle segueixen sent vàlides. “Contacta’ns si tenies abonaments per estudiar-ne la devolució”, escriuen des de Conte Viu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top