Publicitat
Cultura i Espectacles

Terrassa celebra el seu primer FestiVIU amb una jornada musical

La jornada d’espectacles es celebra el 26 de novembre a la Sala Crespi

Cartell promocional del recital de música i poesia "Oda al (des) amor"

El 26 de novembre es celebra a la Sala Crespi de Terrassa la primera edició del FestiVIU, una jornada cultural que s’estrena amb 3 actuacions dedicades a l’atracció, la curiositat i l’amor. L’organització aposta per grups emergents i formats variats que utilitzen la música i el teatre com un canal per a l’educació. S’hi podrà veure teatre musical amb titelles, un audioconte acompanyat per orquestra de cambra i un recital musical poètic amb cançons d’autor.

El FestiVIU està organitzat per Conte Viu, una productora d’audiocontes i espectacles musicals creats per infants. La seva missió és donar visibilitat a la creativitat dels més petits. Els seus contes parteixen d’històries escrites per nenes i nens que, posteriorment, transformen i adapten fins a portar-los als formats d’àudio, de paper i de directe.

“Creiem en la immensa creativitat dels més petits i pensem que donar-los el seu lloc dins de qualsevol disciplina de l’àmbit artístic és important per a potenciar-la i que segueixi creixent. Des de Conte Viu, productora que ens dediquem a captar l’essència de la primera llavor d’un conte escrit i creat per una nena o nen i transformar-lo en audioconte, sabem com és d’important potenciar totes les capacitats, interessos i curiositats dels més petits, perquè s’endinsin en el seu propi descobriment”, ha manifestat  Laura Otón, directora i guionista de Conte Viu

Dins del marc del FestiVIU s’hi representarà:
“Perduts i peluts” a les 12.30 hores, una obra infantil de teatre musical amb titelles que treballa el respecte, l’amistat i la cooperació a través del tema de l’atracció.
“L’habitació màgica” a les 17 hores, un audioconte musical interpretat amb orquestra de cambra en el qual s’explora l’ús de les tecnologies a través d’una història de misteri.
“Oda al (des) amor” a les 20 hores, un duet musical poètic en acústic que presenta els clars i obscurs de l’experiència d’estimar i desestimar.

Les entrades es poden adquirir a través d‘Entrapolis, o les webs de la Sala Crespi i Conte Viu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top