Publicitat
Cultura i Espectacles

Tertúlies artístiques al bar

La sala Paüls enceta el 26 de gener el nou cicle de converses culturals al bar Culla (a l’Escola Industrial)

Entrada de la sala Paüls / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La sala Paüls reprèn finalment la idea originària que tenia prevista quan es va inaugurar, ara fa just tres anys: un cicle de tertúlies artístiques. “Malauradament, de cop vam ensopegar amb una pandèmia que ens va incomunicar i ho va fer del tot impossible”, contextualitzat Jordi Paüls.

Els debats tindran lloc l’últim dijous de cada mes, al Bar Culla (al carrer Salvador Busquets, 50), molt a prop de la mateixa galeria. “Serà un espai lliure, fora de l’oficialitat banal, de les consignes polítiques, dissenyades i presentades com a ‘normalitat’ un pensament únic, per encotillar-nos en el políticament correcte massiu, per així aïllar opinions, emmudir dissidències, no donant cap sortida viable a creadors i no creant cap circuit pels artistes i persones creatives…”, defensa i critica alhora el galerista Paüls.

Pep Busquet, el 26 de gener

A més a més, la necessitat de fer tertúlia s’evidencia a les inauguracions, quan artistes i públic generen una curiosa i prolífica conversa. “Sempre acaben amb el comentari: Que bé, hem de seguir, no hi ha llocs on es pugui parlar d’aquests temes…”, explica Paüls. La primera conversa, anomenada “Una altra manera de mirar”, serà el 26 de gener, amb la presència de Pep Busquet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tertúlies artístiques al bar
To Top