Publicitat
Esports

Debut impecable de les dues seleccions

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb tres jugadores del CN Terrassa, va golejar Grècia per 14 a 4 en la seva estrena al Mundial de Corea del Sud. El partit era transcendent pel futur dels dos equips en la primera fase de la competició. El CN Terrassa compta en aquesta selecció amb la presència de la terrassenca Paula Leitón a més de les recents fitxades Bea Ortiz i Pili Peña.

Espanya va sentenciar l’encontre amb un parcial de 6 a 1 en un primer quart perfecte del conjunt de Miki Oca. Paula Leitón va marcar un gol en aquest partit i Pili Peña va fer dos.

Victòria masculina
Pel que fa a l’equip masculí, amb la participació del terrassenc del Barceloneta Álvaro Granados i del madrileny del CN Terrassa Alberto Barroso, no va tenir cap problema ahir per derrotar Sud-àfrica al primer partit del campionat per un contundent resultat de 23 a 3. L’estrena de l’equip de David Martín va ser molt plàcida per la diferencia tècnica entre els dos equips. Un parcial de 6 a 1 al primer quart ja va deixar l’encontre en un escenari senzill per la selecció espanyola. Álvaro Granados va anotar quatre gols mentre que Barroso va aportar un. Espanya afrontarà demà el partit clau d’aquesta primera fase davant Hongria, on estarà en joc la primera plaça del grup i l’accés directe als quarts de final.

En el torneig de waterpolo beach, present al Mundial per primera vegada, Espanya s’ha assegurat la presència a la final després de guanyar els dos primers partits per 17 a 10 amb Australia i 21 a 16 amb la Xina. El seu rival pel títol seran els Estats Units. La portera del CN Terrassa Sandra Domene és una de les components de la selecció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top