Publicitat
Esports

La selecció sots-16 masculina guanya els dos primers partits del VI Nacions

La selecció masculina d’Espanya ha guanyat els dos partits que ha disputat al Torneig VI Nacions que es disputa a la ciutat holandesa d’Eindhoven. Espanya va obrir el torneig amb una victòria convincent davant Alemanya per 3 a 1. Pol Cabré i Pere Amat van fer els dos primer gols espanyols. Els alemanys van reduir les diferències, però Gabriel Lorente va sentenciar signant la primera victòria pels jugadors que dirigueix Borja Novellán. Ahir, en la segona jornada del campionat, Espanya va guanyar per un rotund resultat de 8 a 1 Polònia. A la mitja part es va arribar amb un 5 a 1 pels espanyols. Pol Cabré va fer tres gols en aquest partit, Pere Amat dos, i també han anotat Guillermo Falcones, Antón Borràs i Pol Petchamé.

Torneig femení
La selecció espanyola femenina sots-16, per la seva banda, ha sumat un punt en els dos primers partits del torneig. El combinat estatal va debutar amb una derrota per 1 a 0 en el seu partit amb Alemanya. El partit va ser molt equilibrat, però un gol de Lena Frerichs va sentenciar en favor de les alemanyes, desfent un empat que semblava més ajustat als mereixements d’ambós equips. Espanya va sumar el seu primer punt de la competició ahir en el segun partit de la competició contra Holanda, en un partit que va acabar amb empat a un gol. El partit va començar bé per Espanya, amb un gol de Giulana Bianchi en el minut 3 que va situar el partit en un escenari favorable als seus interessos. El conjunt holandès va fer l’empat mitjançant De Vries , impedint d’aquesta forma la primera victòria en el torneig del combinat espanyol i establint el definitiu empat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top