Publicitat
Esports

El Jabac fa set fitxatges per a la nova temporada

El Jabac comença aquest dilluns els seus entrenaments de cara a la nova temporada, en què l’equip terrassenc militarà a la Divisió d’Honor després de l’ascens obtingut fa pocs mesos. Edu Mota segueix a la banqueta del Jabac, que manté una bona base de la plantilla que va fer el salt a la màxima categoria. A la porteria, continua Alejandro Lázaro, mentre que en defensa segueixen Álex Otero, Aladar Cenicero i Àlex Jiménez. Al centre del camp han renovat Marc Torres, Eric Bellón, Javi López Santana, Pere Belmonte i Ernest López. Mentre que a la davantera, Mota manté Oriol Alfaro.

Els responsables tècnics han confiat també en jugadors del club que pugen de categories inferiors. Del juvenil "B" han pujat el porter Jordi Ruiz, els migcampistes Óscar Carrasco i Albert Garrido i el punta Ramon Guitart. Del juvenil "C" arriba el devanter Ismael Elyoussfi i del cadete "A" puja directament el defensa Oriol Tenorio.

El Jabac s’ha reforçat amb jugadors de fora per acabar de construir un equip amb garanties. En aquest sentit, arriba el porter del Cornellà Dani Guiseris i el seu company en aquest club el defensa Roger Mauri. En defensa s’han fitxat dos jugadors més, Toni Calvo, de la Damm, i Rubén Torralba, del Mollet, i al mig camp arriba Jahara Jaiteh, de l’Atlètic Segre. Finalment, s’han fitxat tres davanters: Omaru Dambelleh, del Mataró; Juanma Gómez, del Deportivo; i Ian Arquès, del Reus.

Pel que fa a la pretemporada, el primer partit d’aquesta fase serà dissabte vinent amb el San Cristóbal a Ca n’Anglada. El 2 d’agost el Jabac jugarà a casa amb el Cerdanyola i del 8 a l’11 d’agost participarà al Torneig d’Arenys amb Espanyol i Europa. El 17 d’agost hi ha previst un partit a casa amb el Badalona i el dia 21 amb el Júnior. El 27 el calendari contempla un amistós amb el Renofa Yamaguchi. Finalment està pendent un partit amb el primer equip del Terrassa el 14 d’agost.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top