Publicitat
Esports

La pilota torna a rodar

Terrassa FC i CP San Cristóbal comencen dilluns els entrenaments de pretemporada. Després d’un llarg període de descans un cop acabada la Lliga, els dos equips egarencs es posen en marxa amb moltes novetats en els dos casos. Tant en una banda com a l’altre, els canvis a les respectives plantilles han estat molt profunds per intentar assolir els objectius proposats, la promoció d’ascens en el cas del Terrassa i la permanència pel que fa al San Cristóbal.

El conjunt terrassista arrencarà a les 20.30 hores de dilluns al Camp Olímpic. Xevi Molist, l’entrenador que agafa el relleu de Cristian García després de dos anys a la banqueta d’aquest últim, ha citat els jugadors una hora abans pel primer contacte d’un col·lectiu amb molts canvis. Molist, acompanyat a la banqueta per un altre ex terrassista com Jordi Martínez, disposa en aquests moments de 19 jugadors, a banda dels que realitzaran la pretemporada amb el propòsit de fer-se amb una de les vacants existents. Només sis d’aquests futbolistes continuen de la temporada anterior: els porters Ortega i Zapico; el defensa Yaya; els migcampistes Àlex Fernández i Coro; i el davanter Sergi Arranz. Per tant, les novetats afecten tota l’estructura de l’equip. En defensa, s’ha concretat el fitxatge dels laterals drets Eric Ruiz (Santfeliuenc) i Adrià Prado (San Cristóbal), del central Joel Cañaveras (Granollers) i del lateral esquerre Genís (Horta). Al centre del camp, arriben Pelegrín (Vilafranca) encara que també pot jugar de central, Galeano (Horta), David López (Santfeliuenc) i Kevin (San Cristóbal). I a la línia atacant, la renovació és gairebé absoluta: Domi (Horta), Kilian (Vilassar), Albert López (Cerdanyola) i Jaume Pascual (Cornellà). L’Horta és el club del qual procedeixen més fitxatges, un total de tres, mentre que del Santfeliuenc i del San Cristóbal arriben dos.

Un central més
La plantilla, en tot cas, encara no està del tot tancada. La direcció tècnica, on aquesta temporada s’ha incorporat Miquel Ezequiel per liderar un nou projecte, treballa en el fitxatge d’un defensa central. Hi ha un parell de carpetes obertes en aquest sentit per concretar.

El Terrassa jugarà dissabte vinent el seu primer partit de preparació, amb l’Espanyol “B” i al Camp Olímpic, abans d’iniciar el seu programa de pretemporada amb Copa Catalunya i Torneig d’Històrics com a plats forts.

En el San Cristóbal també s’ha produït una profunda revolució. Només vuit jugadors continuen de la temporada anterior després d’aconseguir la permanència. Oliver Ballabriga es manté a la banqueta del conjunt de Ca n’Anglada amb el propòsit de donar continuïtat a la bona trajectòria dels darrers anys. I amb aquest objectiu ha sacsejat el vestidor de forma important. El tècnic manté els dos porters de la temporada anterior (Dani Lledó i Adri Menárguez) i futbolistes de notable incidència en el vestidor com el defensa Cristian i el migcampista i capità Joan Muntada, a més de jugadors de pes la campanya passada com Sergi Martínez o Mario. I en línia d’atac dona continuïtat Tom després d’un bon primer any i manté Juanpi, gairebé inèdit per una greu lesió.

Fitxatges parroquials
Els dotze fitxatges que ha realitzat conformen una plantilla amb experiència i qualitat. En defensa, arriben futbolistes amb recorregut com és el cas de Ramon Suárez (Martinenc), Ricki Calamargo (Viladecans) i el terrassenc Óscar Sierra (Vilafranca). Hi ha apostes més joves com Xavi Murcia (Jabac) i Óscar Oliver (Manacor) i de futbolistes amb molt recorregut per endevant com és el cas de Carlos García (Prat).

En el centre del camp, Ballabriga incorpora un futbolista amb experiència a la categoria com Joel Sánchez (Granollers) i una aposta de futur com Adrià López (Nàstic juvenil). I en atac, arriben jugadors que eleven la capacitat realitzadora: Èric Zárate (Prat), Mario Cantí (Sants) i Ruy Gama (Júpiter), a més del jove Gerard del Río (Jabac).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top