Publicitat
Esports

El San Cristóbal defineix la seva pretemporada

El San Cristóbal ja té determinat el seu calendari de pretemporada, que estarà molt condicionat per la seva participació a la Copa Catalunya. El conjunt de Ca n’Anglada, que dilluns a la tarda inicia els seus entrenaments, debutarà el 27 de juliol al aeu camp contra el juvenil del Jabac a les 19.30 hores. El 4 d’agost jugarà la Copa Catalunya, també al seu camp, amb el Santfeliuenc. La resta de partits de preparació confirmats, fins al moment, són: 7 d’agost amb el Santboià de Primera Catalana a Ca n’Anglada (19.30); 11 d’agost, Montañesa també a casa (19.30); 18 d’agost, Castelldefels a Els Canyars (19.30); i 24 d’agost, Vic a Ca n’Anglada (19.30). Els partits contra Montañesa i Castelldefels estan supeditats a la trajectòria de l’equip a la Copa Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top