Publicitat
Esports

Una oportunitat per als jugadors més joves

Molist comptarà amb un ampli grup de jugadors joves que intentaran fer-se amb un lloc a la plantilla durant la pretemporada. És el cas dels juvenils del Terrassa Alberto Tomás i Dany Alcaide, que ja van tenir presència en partits la temporada anterior. I del migcampista David Virgili, que ha jugat cedit al Sant Quirze de Segona Catalana. I de Xavi Betrán, tercer porter de l’equip. També treballaran amb el tècnic terrassista quatre futbolistes que arriben de diversos clubs un cop acabada la seva etapa juvenil. Es tracta del central Alberto Sánchez (juvenil Divisió d’Honor de la UE Cornellà), el mitjapunta Adri López (juvenil Divisió d’Honor del Gimnàstic Manresa), el davanter Arnau Jiménez (juvenil Divisió d’Honor de la UE Cornellà) i el central Gerard Morell (juvenil nacional del CF Damm). Un jugador conegut per l’afició, el lateral esquerre José Juan, no es quedarà a la plantilla: ha acceptat una oferta de l’Arandina. Molist volia conèixer de més a prop aquest jugador, que ja va estar a la primera plantilla la temporada anterior i està recuperat de la seva lesió al genoll.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top