Publicitat
Esports

El pavelló de Sant Pere acull el cap de setmana el Memorial Cernuda

La vintena edició del Memorial Josep Maria Cernuda tindrà lloc aquest cap de setmana al pavelló del Casal de Sant Pere. La competició aplegarà quatre dels equips que jugaran aquesta temporada al grup quart de Segona Catalana. Avui es disputaran les semifinals. A dos quarts de sis de la tarda, l’Sferic Aplidium s’enfrontarà al CB Matadepera. A continuació, a un quart de vuit, els amfitrions del CB Sant Pere Solmanía tindran com a rival el CB Solsona. Els dos guanyadors es veuran les cares a la gran final de demà, que arrencarà a un quart de set de la tarda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top