Publicitat
Esports

CN Terrassa “B” i Can Parellada debuten a la categoria

La Tercera Catalana comptarà enguany amb dos representants egarencs: CN Terrassa “B” i Can Parellada. El segon equip del CN Terrassa va aconseguir l’ascens la temporada anterior. Tot i això, d’aquell grup que va pujar de categoria només queden tres jugadors: Sergi Segarra, Gerard Llonch i Jaume Mitjans, ja que quatre han fet al salt al primer equip de l’entitat i la resta han decidit provar sort a altres conjunts de categories superiors.

Tot i això, l’aposta del CN Terrassa ha estat donar el relleu amb els jugadors que arriben del júnior, incorporant d’aquest equip fins a sis jugadors: el base Enric González, els alers Arnau Preixens, Joan Cabrera i Carles Cazorla, i els pivots Dani Palma i David Gea. Només ha arribat un jugador, que a més, tenia passat a l’entitat, el pivot Manel Beser. Per tant, tot i la joventut de l’equip l’objectiu és fer una bona temporada a una categoria nova i donar continuïtat a la formació d’aquests joves jugadors.

La permanència és l’objectiu
L’altre equip de la categoria és el Can Parellada. Dirigits una temporada més per Joan Francesc Flomesta, els de Can Parellada han donat continuïtat a la base de l’equip que va aconseguir l’ascens, d’on segueixen fins a set jugadors: el base Miquel Sampietro, els alers Sergi Araya, Pau Araya, Ricard Povedano i Carles Elvira, i els pivots Óscar i Raul Carmona. S’han incorporat Pau Clemente del CN Terrassa, Pau Ros del Manresa i David Medina i Oriol Amorós de l’Sferic. Tot i aquestes novetats, l’objectiu del Can Parellada és la permanència. “L’objectiu és mantenir la categoria, l’equip ha canviat però ens hem reforçat bé”, explica Flomesta. El Can Parellada debutarà contra el Sant Andreu de Natzaret i el CN Terrassa jugarà també dissabte, contra el Bàsquet Bufalà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top