Publicitat
Esports

Visita del colista a un San Cristóbal mancat

El San Cristòbal torna a jugar com a local després de dos partits consecutius com a visitant. El conjunt que dirigeix el tècnic Oliver Ballabriga, que manté les baixes per lesió del defensa Cristian Gómez i l’atacant Juanpi, necessita sumar. A casa, els parroquials no volen deixar-se sorprendre. “No hi ha urgències, però estem obligats a guanyar perquè venim de perdre i a casa ens hem de fer forts”, assegura l’entrenador.

L’equip parroquial rebrà demà al cuer, l’Igualada, al municipal de Ca n’Anglada, en un partit que s’iniciarà a les 12 del migdia. Tot i que el conjunt de L’Anoia només ha sumat fins ara els tres punts que s’atorguen pel descens administratiu del Reus Deportiu, Ballabriga alerta que es tracta d’un bon bloc i no vol excessos de confiança en els seus jugadors de cara a aquest compromís.

“L’Igualada manté el bloc de la passada temporada i els jugadors es coneixen molt bé. És un equip perillós, que amb la pilota sap associar-se bé”, avisa l’entrenador dels parroquials. Ballabriga recorda que l’adversari de demà “acaba de pujar i ha d’adaptar-se a la categoria”, però té molt clar que a aquesta Tercera Divisió, “no et pots refiar de ningú”.

Difícil, com tots
Ballabriga no vol que els seus jugadors pensin en la classificació i en el fet que l’Igualada és el cuer i assegura que “serà un partit difícil, com ho són tots”. Respecte als dos últims compromisos en què l’equip va perdre (entremig hi va haver la jornada de edscans per l’afer amb el Reus Deportiu), el tècnic del San Cristóbal creu que “a Castelldefels vam fer un mal partit i moltes errades i l’equip no va estar bé i davant la Pobla Mafumet vam fer un molt bon partit i la sort ens va donar l’esquena”. Per aquesta ocasió, espera que l’equip millori individualment, no es cometin errors i seguir en la mateixa línia”.

Té molt assumit que, per diferents adversitats o circumnstàncies alienes, el San Cristóbal ha merescut més del que ha collit. “L’equip treballa bé però, per una raó o altra o per algunes decisions arbitrals, tenim menys punts dels que hauríem de tenir”, va afirmar el tècnic del conjunt terrassenc.

Les dades

Possible alineació. Dani Lledó, Xavi Múrcia, Ricki, Óscar Oliver, Óscar Sierra, Ramón Suárez, Sergi Martínez, Ruy Gama, Mario Cantí, Mario Domingo i Éric Zárate.

Àrbitre. Alejandro Carrillo Vílchez.

Horari. Diumenge a les 12 del migdia al Municipal de Ca n’Anglada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top