Publicitat
Esports

Viatge d’Horta a Terrassa 

El partit que Terrassa FC i UA Horta jugaran diumenge vinent al Camp Olímpic reuneix molts al·licients per bona part dels protagonistes que saltaran al terreny de joc de l’estadi egarenc. Un total de cinc jugadors del Terrassa, a més del seu entrenador, han defensat la samarreta de l’Horta en el passat: Genís, Domi, Galeano, Jordi López, Sergi Arranz i Xevi Molist. Això confereix a l’encontre uns estímuls emocionals que afectaran el desenvolupament del partit.

Cal no oblidar que el conjunt terrassista s’ha nodrit aquesta temporada en bona part de la plantilla hortenca que l’any passat es va convertir en la gran revelació del campionat, disputant el "play off" d’ascens. El Terrassa va incorporar tres futbolistes d’aquell grup: Galeano, Genís i Domi. Altres, com Castillo, van estar a l’agenda fins al darrer moment. A més, Nacho Castro encapçalava la llista d’aspirants a la banqueta que deixava lliure Cristian García. Però finalment el tècnic de l’equip barceloní no va concretar la seva arribada a Terrassa, on el seu futbol ofensiu i els seus resultats despertaven admiració. A més, s’entenia que amb ell podia ser més senzilla l’arribada d’alguns dels objectius de la secretaria tècnica en la nova etapa.

Jugador i entrenador
Xevi Molist va ser finalment l’escollit, un entrenador que també signa una etapa important de la seva carrera esportiva a l’Horta. Cal no oblidar que al Feliu i Codina es va retirar com a jugador, on va arribar procedent del Terrassa i va jugar una temporada i mitja. També a l’Horta va començar la seva trajectòria a les banquetes, primer amb l’equip cadet i després durant dues temporades amb el juvenil. Més tard es va fer càrrec de la primera plantilla. Va salvar del descens a Segona Catalana l’Horta seient a la banqueta els dos darrers partits. L’any següent va acabar tercer i en el darrer va obtenir l’ascens a Tercera Divisió. Aquell èxit li va portar cap a l’Hospitalet.

Cinc anys
Dels tres futbolistes que la temporada anterior militaven a l’Horta, qui ha estat més anys en el club ha estat el defensa Genís. Durant cinc temporades ha evolucionat com a futbolista al barri d’Horta, primer a Primera Catalana i dues temporades a Tercera Divisió. Des de 2014 fins a 2019 va ser jugador dels blanc-i-negres. Galeano ha estat un altre jugador important a la història recent del club. Va marxar al Terrassa essent el capità de la plantilla i després de ser protagonista de la classificació per al "play off". A Horta va jugar tres temporades.

Domi, per la seva banda, va ser un altre de les figures del darrer campionat. Va jugar 33 partits i va marcar cinc gols. La campanya anterior va disputar mig campionat, ja que va arribar procedent del Gavà.

El davanter Jordi López ha arribat aquesta temporada al Terrassa de la mà de Xevi Molist, qui el va tenir al juvenil de l’Horta. L’ara jugador del Terrassa va fer bona part del seu trajecte formatiu al club barceloní i en el seu primer any d’amateur va militar al Pastrana, que era filial de l’Horta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top