Publicitat
Esports

Javier Torres, campió de Catalunya de canicros

El terrassenc Javier Torres Carrasco, es va proclamar campió de Catalunya en la modalitat de canicros. Va competir amb el seu gos Enki per ocupar la primera plaça d’aquesta modalitat que consisteix en córrer amb el gos unit per una línia de tir elàstica a l’arnès del gos i el cinturó del corredor. A la localitat de La Pobla de Cervoles es va disputar el Campionat de Catalunya de mushing, on Javier Torres va tenir un paper destacat, ja que al citat títol va afegir la tercera plaça a la modalitat de bikejoring amb la seva gosa Love. En aquest cas, el corredor competeix en bicicleta que va enganxada al gos. Amb aquests excel·lents resultats, Torres s’ha guanyat el dret a participar en el Campionat d’Espanya de mushing en terra que és disputarà a la ciutat gallega de Boboras.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top