Publicitat
Esports

Manolo Jiménez substituirà Martí Alavedra a la banqueta del Juan XXIII

L’entrenador terrassenc Martí Alavedra ha arribat a un acord amb la junta directiva del Juan XXIII per deixar d’exercir d’entrenador del primer equip de l’entitat de Les Arenes. Alavedra ha argumentat desavinences entre la seva manera de treballar i d’entendre el futbol i la del club per explicar la seva marxa, que s’ha produït de mutu acord, tal com reconeix també el president de l’entitat, Francisco Martínez.

El substitut d’Alavedra a la banqueta del Juan XXIII serà un vell conegut de la casa. Es tracta de Manolo Jiménez, un tècnic terrassenc que ja es va fer càrrec del primer equip del Juan XXIII fa sis temporades i que ha entrenat també equips inferiors del club.

El pas d’Alavedra per la banqueta del conjunt terrassenc no ha servit a l’equip per escapar de les posicions de descens del grup sisè de la Tercera Catalana. El va agafar cuer amb només dos punts i l’ha deixat en la penúltima posició amb sis punts, a dos de distància de l’últim classificat, el Matadepera. El seu balanç és de tres derrotes (totes a casa, 0 a 2 amb el Castellar, 0 a 3 amb el Can Rull Rómulo Tronchoni i 0 a 7 amb la Peña Pajaril), un empat (2 a 2 a Sant Llorenç) i una victòria (0-1 a Castellbisbal).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top