Publicitat
Esports

La selecció catalana ja coneix els horaris contra Extremadura i Aragó

La selecció catalana amateur, amb la que han estat convocats diferents futbolistes del Terrassa FC, coneix ja els horaris i les seus dels propers duels contra Extremadura i l’Aragó després de la renúncia a participar de Múrcia en la competició. Aquesta fase es disputarà a terres extremenyes. Catalunya, que té com a entrenador a Toni Almendros, ha quedat enquadrada en el grup "A" de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA que se celebrarà la propera setmana, concretament entre el divendres dia 6 de desembre i el diumenge dia 8, aprofitant l’aturada de les competicions de futbol.

Primer rival
La selecció catalana amateur debutarà en aquesta fase d’eliminatòries el divendres dia 6 de desembre a les dotze del migdia davant de la selecció d’Extremadura. El partit es disputarà a la localitat d’Arroyo San Serván, prop de Badajoz. Al dia següent, el dissabte 7, Catalunya s’enfrontarà a Aragó a la mateixa hora, però al camp de Puebla de la Calzada, també dins de la província de Badajoz. Diumenge a les deu del matí jugaran Extremadura i l’Aragó.

Durant la seva preparació, la selecció catalana ha disputat tres amistosos. Va guanyar 0 a 2 al Manresa, va empatar a un davant del Cornellà i a dos davant del Badalona.

Publicitat
To Top