Publicitat
Esports

El CN Terrassa rep avui el Catalunya amb la necessitat d’escalar posicions

Publicitat

Avui a les sis de la tarda, el CN Terrassa rebrà el CN Catalunya en partit de la penúltima jornada de la primera volta. Després de l’ensopegada a Mataró, el conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb setze punts, buscarà retrobar-se amb la victòria contra un rival sobre el paper assequible. L’equip del barri de Gràcia és vuitè amb nou punts.

Didac Cobacho, entrenador del Natació, afronta el compromís amb la baixa de Ricard Alarcón, que pateix molèsties a l’espatlla. També donarà descans a Sergi Mora. L’equip terrassenc entra ara en una fase de molta competició. Jugarà quatre partits en deu dies, dos de lliga i dos de Champions League.

Tancar la primera volta
Cobacho remarca la importància de tancar la primera volta amb dos resultats positius. "Entre el segon i el sisè lloc, la classificació està molt equilibrada. Hem de resoldre els compromisos contra el Catalunya i el Navarra de forma favorable". Quant a l’equip gracienc, Cobacho subratlla que "està lluitant per classificar-se per a la Copa del Rei, fet que el farà sortir a per totes".

El conjunt de Tato Garcia ha experimentat una renovació notable. Ha incorporat vuit jugadors que han rebaixat la mitjana d’edat. Destaquen dos jugadors amb passat egarenc, Pol Prat i Teo Soler; l’exporter del Sabadell Jordi Mardones; el boia rus del Mediterrani Georgii Kuznetsov; i el llançador nord-americà John Grover.

Publicitat
To Top