Publicitat
Esports

Lorena Benítez, sisena a l’Europeu sub-15 d’Israel

L’aixecadora terrassenca del Club de Peses Terrassa Lorena Benítez es va classificar en una meritòria sisena posició en el Campionat d’Europa sub-15 d’halterofilia, disputat a Israel. Benítez arribava amb la novena millor marca. En el seu primer intent d’arrencada va aixecar 56 quilos, però en el segon en va aixecar 59, esmicolant d’aquesta manera el rècord europeu de la seva categoria. En el tercer intent va provar amb els 61 quilos però va fer nul. Als dos temps va fer 73 quilos en el segon intent, per a un total olímpic de 132 quilos. La medalla d’or se la va endur l’aixecadora russa Milana Kitiakina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top