Publicitat
Esports

“Hem de ser positius; negatius ja ho hem sigut durant molt temps”

Tot i l’empat als últims instants, el San Cristóbal va signar un dels millors partits de la temporada lluny del muncipal de Ca n’Anglada. Els d’Oliver Ballabriga van dominar el partit en moltes fases i van tenir els tres punts a tocar. Al final, Ballabriga, molt resignat assenyalava els 90 minuts a Vilassar com el camí a seguir. "És un punt que et deixa un regust amarg, però cal ser positius. Hem fet un pas endavant, hem vist un San Cristóbal molt diferent i els jugadors han demostrat que volen sortir de la part baixa de la classificació. Ho farem pitjor o millor, però seguirem treballant per millorar", explicava Ballabriga.

Qualsevol aficionat parroquial hauria signat l’empat abans de començar el partit, però tal com es van donar els fets, deixa un regust amarg a un San Cristóbal que ara haurà d’afrontar dos partits decisius a casa. "Abans del partit hauríem signat tots l’empat. Hem fet un partit perfecte, treballant molt sense pilota i amb una concentració brutal. Ens hem posat per davant, que era el més difícil, i la sensació és que hem perdut dos punts. La feina és bona, el partit per guanyar-lo, però ens hem de quedar amb què comencem l’any sumant fora de casa", sentenciava Ballabriga.

Satisfacció a Vilassar
A l’altra banda, Alberto Aybar, tècnic del Vilassar, donava per bo el punt. "Sabíem que seria un partit molt competit, amb moltes disputes i segones jugades", explicava. A més, Aybar, tenia clar que la dinàmica del San Cristóbal no afectaria. "Érem conscients de la classificació i que sortirien al 200%. Hem intentat competir al màxim i el punt és molt positiu", sentenciava.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top