Publicitat
Esports

En la lluita pel podi 

La selecció espanyola femenina de waterpolo s’ha classificat per a les semifinals del Campionat d’Europa que es disputa a Budapest. Espanya va guanyar ahir Grècia per un marcador de 12 a 9 i lluitarà per les medalles novament en una gran competició internacional. En el partit van participar les tres jugadores del CN Terrassa que prenen part en aquest campionat. Bea Ortiz va tenir un notable protagonisme ofensiu, ja que va marcar 4 gols. Paula Leitón va fer un gol en aquest partit de quarts de final, en el que no es va poder estrenar de cara a porteria Pili Peña.

Molt bon nivell
Espanya va demostrar que és una de les favorites al títol i va gestionar de forma molt encertada un partit de la màxima dificultat. Recuperada ja de la derrota contra Paisos Baixos en el darrer partit de la primera fase, la selecció de Miki Oca va obtenir una renda de gols en l’inici de l’encontre. Però les gregues van remuntar per posar-se amb un 2 a 3 favorable que no es va mantenir al final del primer quart. Un gol de Paula Leitón i un altre de Maica García van portar el 4 a 3 al marcador al final del primer quart. En el segon parcial, Espanya va agafar una diferència de dos gols en dues oportunitats, però es va arribar al descans amb un ajustat 6 a 5.

Grècia va empatar a l’inici del tercer quart, abans que un parcial de 3 a 0 per Espanya deixés el partit en molt bona situació amb el 9 a 6 amb l’últim quart per davant per jugar. Espanya va ampliar la renda fins a l’11 a 6 amb dos gols més d’Anni Espar i Bea Ortiz que ja deixava el partit molt ben encarat. Grècia va retallar en dos gols la distància, però Espanya va gestionar de forma adequada l’escenari i es va assegurar la victòria.

El rival

Hongria

Espanya jugarà contra l’equip anfitrió en les semifinals del torneig.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top