Publicitat
Esports

Una victòria i una derrota per Espanya contra Argentina

La selecció espanyola de hockey ha guanyat un partit i ha perdut un altre en la sèrie d’encontres contra Argentina disputats a Buenos Aires aquest cap de setmana, corresponents a la FIH Pro League. El combinat estatal es va imposar en el primer per 3 a 4, en el que va significar la seva primera victòria a la competició, i va caure per 5 a 1 en el segon partit. Espanya viatjarà ara a Nova Zelanda per afrontar dos nous compromisos contra aquesta selecció. Dotze jugadors terrassencs formen part d’aquesta selecció masculina.

En el primer partit, Espanya va mantenir una magnífica predisposició. Va encaixar l’1 a 0 en el minut 5, però Álvaro Iglesias va empatar al 13. Argentina va tornar a avançar-se i Pau Quemada va fer el 2 a 2 abans del descans. Els argentins van obtenir el tercer avantatge al minut 41. Però al darrer quart, Espanya se la va jugar i va donar la volta al marcador. Vicenç Ruiz va fer el 3 a 3 en el minut 55, en un rebuig de penal, i Pau Quemada va decidir en transformar un penal en el minut 59.

Golejada
El segon partit entre aquestes dues seleccions va ser diferent. Argentina es va mostrar superior davant una selecció espanyola que va encaixar el primer gol al minut 9. Pau Quemada va empatar al 22 en un llançament de penal. Al tercer quart, Lucas Vila va fer el 2 a 1 per als argentins. Aquest període va ser nefast per Espanya, que va encaixar dos gols més per acabar amb un quasi irrecuperable 4 a 1. En començar el quart període, Argentina va anotar el definitiu 5 a 1. Espanya va intentar maquillar el resultat, però sense èxit. Cal destacar que en els darrers minuts es va produir el debut oficial amb la selecció espanyola del porter Rafa Álvarez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top