Publicitat
Esports

Clara Navarro, quarta classificada a Houston

La gimnasta egarenca Clara Navarro, del Club Gimnàstic Terrassa, va tenir una destacada actuació amb la selecció catalana en el Houston National Invitational, una competició en la qual va prendre part com a component de la selecció catalana. Navarro va brillar en el concurs individual, finalitzant en la quarta posició de la classificació general. A més, la gimnasta terrassenca es va penjar la medalla de plata en la modalitat de terra.

Liga Iberdrola
Per altra banda, l’equip del Gimnàstic Terrassa va participar en la segona fase de la Liga Iberdrola, que es va celebrar a Sevilla. L’absència de Navarro, una dels puntals de l’equip, es va deixar notar. A més, Mariona Fu Sacristán va competir condicionada per una lesió. Van formar l’equip Claudia Villalba, Laura Gamell, Iris Espigares, Mariona Fu Sacristán, Irene Ambrosio i Lucía López. L’equip egarenc va finalitzar vuitè i ara ocupa la sisena plaça de la general, superant l’Alcorcón i l’Hospitalet.

Les egarenques es jugaran la permanència en la màxima categoria a la tercera fase d’aquesta Liga Iberdrola femenina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top