Publicitat
Esports

El Cornellà guanya la Copa Carnaval del San Cristóbal

El Cornellà es va proclamar campió de la segona edició de la Copa Carnaval benjamí, organitzada pel San Cristóbal i que va tenir lloc al camp del Sant Pere Nord.

Els 16 equips participants es van distribuir en quatre grups a la primera fase. En el grup “A”, el Cornellà va ser primer, seguit d’Igualada, Manresa i Santa Oliva. En el “B”, primera posició per al Gavà, seguit de San Cristóbal “A”, Espanyol i Montcada. En el grup “C”, primera plaça per al Sant Andreu, seguit de PB la Roca del Vallès, San Cristóbal “B” i l’Hospitalet. I en el “D”, el Sabadell va ser primer, seguit de Santboià, Santa Eulàlia i Horta.

En vuitens de final, ja amb eliminatòria directa, el Cornellà va golejar l’Horta per 5 a 0. En el derbi dels dos equips del San Cristóbal, el “B” va guanyar per 1 a 0 l'”A”. El Sant Andreu, per la seva banda, va superar el Montcada (1-0), el Santboià el Manresa (1-0), el Gavà l’Hospitalet (4-0), l’Igualada el Santa Eulàlia (2-0), el Santa Oliva el Sabadell (3-0) i l’Espanyol la PB La Roca (3-0).

En quarts de final, el Cornellà es va desfer del San Cristóbal “B” per 2 a 0, mentre que el Sant Andreu va guanyar el Santboià per 1 a 0. El Gavà va eliminar l’Igualada (3-2) i l’Espanyol el Santa Oliva (1-0).

En semifinals, el Cornellà va guanyar per 3 a 0 el Sant Andreu i l ‘Espanyol per penals el Gavà després d’empatar a 0. A la final, el Cornellà va derrotar per 2 a 1 el Gavà. En el partit per al tercer lloc, l’Espanyol va guanyar per penals el Sant Andreu. El temps reglamentari va acabar amb empat a zero.

Quant als premis individuals, Nil Lorente (Cornellà) va rebre el trofeu al millor jugador i Adrià Milà (EF Gavà) al millor porter.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top