Publicitat
Esports

Austràlia no viatjarà a València per evitar el coronavirus

La selecció australiana de hockey no jugarà el proper cap de setmana els dos partits de l’FIH Pro League que l’havien d’enfrontar a la selecció espanyola els dies 14 i 15 d’aquest mes de març a València. La Federació Internacional de Hockey ha comunicat que ni els equips masculins ni els femenins d’Austràlia viatjaran a Europa. El motiu és el possible perill de contagi pel coronavirus. Fred Soyez, seleccionador espanyol, ha conegut aquest dissabte a la tarda la confirmació oficial de la noticia. Els partits han quedat suspesos i la selecció, amb dotze terrassencs a la llista de vint internacionals, no viatjarà dimarts cap a la capital valenciana. El seleccionador ha confirmat que la concentració es mantindrà, potser no a València, encara que sigui només per desenvolupar entrenaments. La Pro League es veu seriosament afectada per la decisió dels “aussies”. Al mes de maig, Espanya hauria de viatjar a Bèlgica i la Gran Bretanya abans de tancar el torneig rebent l’Índia a València a mitjans de juny en uns partits que dificilment es podran disputar.

Es tracta de la primera suspensió d’un esdeveniment esportiu que afecta esportistes terrassencs. A la Pro League femenina, la selecció xinesa fa ja un mes que ha deixat de jugar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top