Publicitat
Esports

El CN Terrassa esclafa el Canoe

El CN Terrassa ja lidera en solitari la classificació del grup 1 de la Divisió d’Honor masculina, després d’obtenir la segona victòria del campionat amb una golejada incontestable davant el Real Canoe madrileny. Els egarencs ja dominaven al descans per 6 a 2 i van sentenciar amb un parcial de 6 a 1 en el tercer quart.

El primer quart va ser equilibrat. El CN Terrassa va avançar-se al marcador al minut i mig de joc gràcies a un penal transformat per Òscar Carrillo. Els madrilenys, que venien d’obtenir un empat meritori a la piscina del CE Mediterrani, van mantenir les opcions fins que a un minut del final del període, Víctor Gutiérrez va anotar el 2 a 0. De Grado, en una acció de superioritat, al límit del temps, va retallar distàncies.

El CN Terrassa va obrir escletxa en el segon quart. Pericas va establir el 3 a 1 només arrencar el període. El Canoe va respondre poc després de la mà de Lorrio. Amb el 3 a 2, el CN Terrassa va millorar en defensa i va signar un parcial de 3 a 0 que va situar el 6 a 2 amb què es va arribar al descans. Rubén De Lera, en dues ocasions, i Prieto van ser els golejadors del conjunt de Dídac Cobacho.

Cap a la golejada
Amb el partit ben gestionat, el CN Terrassa va prémer l’accelerador en el tercer període amb el propòsit de deixar resolt el matx. Un parcial de 6 a 1 en aquest quart va visualitzar al marcador les diferències entre els dos equips. Prieto i Sánchez van enfilar l’electrònic fins al 8 a 2 en només un minut i mig. Els de Mario García van aturar momentàniament l’allau a través de Fernández, però els locals encara van anotar quatre gols més, tres penals convertits per Gutiérrez, Chico i Carrillo i una altra diana de Prieto (12-3).

En el darrer període, el CN Terrassa va mantenir un alt nivell de joc i de motivació, el què li va permetre ampliar més les diferències. Un “hat trick” de Gutiérrez i un llançament de Carrillo van situar un contundent 16 a 3. A set segons de la conclusió, De Grado va establir el resultat definitiu.

El proper cap de setmana la Lliga s’atura i el CN Terrassa tornarà a la competició el 7 de novembre a la piscina del Mediterrani.

CN Terrassa, 16

Motos, Alcaraz, F. Sánchez (1), Alarcón, Carrillo (3), Prieto (3), Barroso, Pericas (1), Gutiérrez (5), De Lera (2), Rodríguez, Chico (1), I. Sánchez.

Real Canoe, 4

Benavides, Alcón, González, De Grado (2), Lorrio (1), Romero, Jiménez, V. Fernández (1), Camarena, López, Acosta, R. Fernández, J. Fernández.

Àrbitres. Jaumandreu i Márquez.

Parcials. 2-1, 4-1, 6-1 i 4-1.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top