Publicitat
Esports

Les baixes penalitzen el CP San Cristóbal

Partit de notable importància el que afronta el San Cristóbal demà, a les 12 del migdia, al camp municipal de Ca n’Anglada contra la UE Valls. Els egarencs reben un equip que encara no ha puntuat i que podria ser un rival directe en la lluita per la permanència a la categoria. Obtenir els tres punts en joc seria fer una bona passa endavant en el propòsit d’acumular punts de cara al futur en la competició.

“A casa hem de ser molt forts. I aquest partit és important perquè el rival és de la nostra Lliga”, explica l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga. “Tots els partits al nostre camp són importants. Però aquests encara ho són més.”

Defensa penalitzada
Un dels principals obstacles amb què es trobarà el San Cristóbal fa referència a les quatre baixes amb què comptarà en aquest partit. A la ja coneguda de Ricki, que encara no està recuperat de la seva lesió, cal afegir les dels sancionats Adrien i Óscar Sierra, que van ser expulsats a Manresa, i la de Chechu, amb una fractura al canell en el darrer partit.

Això obligarà Ballabriga a fer canvis. En el centre de la defensa sembla clara la tornada a la titularitat de Cristian, mentre que la demarcació de lateral dret queda més oberta. Andy podria ser una opció, malgrat ser lateral esquerre.

“Haurem de fer un molt bon partit per guanyar”, diu Ballabriga en relació amb la condició de cuer del seu rival. El fet de poder obtenir els seus primer punts els deu motivar.”

El San Cristóbal afronta una setmana molt exigent, ja que el dimecres jugarà el seu partit ajornat de la primera jornada al camp de la Pobla de Mafumet. I després, el diumenge dia 15 visitarà el Camp Olímpic en el derbi contra el Terrassa FC.

“No és la millor situació amb tants partits seguits, però ens haurem d’adaptar”, diu el tècnic egarenc. “No és fàcil gestionar tres partits en poc més de set dies”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top