Publicitat
Esports

Sense gols no hi ha felicitat

El San Cristóbal no va saber interpretar el guió que li corresponia en el seu partit contra el Valls i el botí final d’un punt contra un rival directe en el grup d’aspirants a la permanència resulta insuficient, tenint en compte que els parroquials jugaven a casa i que el seu rival encara no havia sumat cap punt en el campionat. Però el marcador final va reflectir la manca de futbol dels dos equips en aquest encontre i va indicar el camí equivocat que van prendre els locals en el seu propòsit de superar l’entramat defensiu del seu adversari.

Oliver Ballabriga va haver d’introduir alguns canvis a l’alineació per l’acumulació de baixes que s’havien produït aquesta setmana. Sense lateral dret natural per les absències d’Óscar Sierra i Chechu, va situar Sergi Martínez en aquesta posició. I per rellevar Adrien en el centre de la defensa, va recórrer al capità Cristian.

L’aposta defensiva del Valls va ser clara des del primer minut. Seriosament penalitzat en aquest inici de la seva primera temporada a Tercera Divisió, l’equip visitant buscava estrenar el seu compte de punts com una porta oberta a una recuperació anímica molt necessària. El San Cristóbal es va veure quasi en l’obligació de dictar els termes del partit en tots els seus registres, però en aquesta oportunitat no va treure profit de les seves millors virtuts. Va jugar precipitat en tot moment, va acumular errada rere errada i les imprecisions del seu joc es van convertir en una constant durant els noranta minuts de joc. Sense continuïtat en el desenvolupament de les seves accions, la seva producció ofensiva va ser escassa i les úniques ocasions de cert perill es van produir en accions a pilota aturada, en les que no va obtenir la rendibilitat d’altres partits.

Sense canvis
El domini del San Cristóbal en els primers quaranta-cinc minuts, volgut per un Valls arrenglerat a la seva àrea, no va tenir incidències apreciables en l’àrea visitant. L’acció de més mèrit va ser una penetració de Sergi Martínez en el minut 21 que un defensa va rebutjar quan la centrada buscava la presència dels davanters a la zona de definició. El Valls tampoc va crear res d’interès i la seva única aproximació va ser un llançament de falta de Ricki al minut 31 que va sortir per sobre de la porteria de Zapico.

L’escenari no va canviar gaire en el segon temps. El San Cristóbal va arraconar més al Valls a la seva àrea, però sense la capacitat de fer circular la pilota amb criteri i excedint-se en el joc directe. Aquesta insistència en els mateixos arguments va fer que el Valls se sentís més còmode davant un San Cristóbal que només semblava en disposició de marcar en alguna acció d’estratègia. De fet, les seves aproximacions de més perill van arribar així: una rematada de cap de Cristian a les mans del porter en una falta lateral; un xut innocent d’Óscar Oliver en un córner; i una nova rematada de Cristian sense la direcció adequada de Cristian en un altre córner a cinc minuts del final.

CP San Cristóbal, 0

Zapico, Sergi Martínez, Óscar Oliver, Cristian, Mario Domingo, Tino Mendoza, Gerard Enrich, Tom. Mario Cantí, Roger Escamilla i Obispo. Adri Rivas va substituir Roger Escamilla en el minut 46; Abde, Obispo, en el 59; i Juanpi, Tom, en el 79.

UE Valls, 0

Alfonso García, Ricki, Aleix Ruiz, Eric Martí, Óscar Torre, Sergi Giralte, Marc Guasch, Sergi Masqué, Albert Plana, Francesc Martí i Joel. Sergi Gómez va substituir Joel en el minut 35; Jordi Estivill i Sergi Gestí, Ricki i Albert Plana, en el 60; i Ramón Miranda i Cucurull, Francesc Martí i Marc Guasch, en el 69.

Àrbitre. Jordi Serradelarca. Va amonestar Tino Mendoza i Mario Domingo, del San Cristóbal; i Óscar Torre, Sergi Giralte i Sergi Gómez, del Valls. Va expulsar el local Tino Mendoza un cop acabat el partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top