Publicitat
Esports

El Terrassa, a redreçar el camí

Després de l’empat contra el San Cristóbal del diumenge passat, el Terrassa FC juga aquesta tarda, a les sis, al camp municipal de Les Grases de Sant Feliu de Llobregat contra el Santfeliuenc. Els egarencs volen esborrar la decepció que va suposar l’entrebanc en el derbi després d’un inici de Lliga impecable (tres victòries en tres jornades, fins aquest partit) amb un triomf davant d’un rival que sempre s’ha mostrat incòmode per al Terrassa, sobretot al seu camp. La darrera victòria del Terrassa en aquest escenari es remunta a la campanya 2014-15, en la qual els egarencs es van imposar per 1 a 3. Després, dues derrotes i tres empats en l’historial més recent d’aquests dos equips a Les Grases.

"Estem avisats de la derrota que vam patir la temporada passada. No podem caure en les mateixes errades", diu l’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist. El tècnic insisteix en el missatge posterior al partit contra el San Cristóbal. "Si no juguem al dos-cents per cent, ens pot guanyar qualsevol equip. Si el rival s’avança en el marcador, els partits es compliquen, perquè tothom sap defensar molt bé i no és senzill donar-li la volta al marcador."

Molist torna a disposar de tota la plantilla de cara a aquest compromís. Sobre l’equip titular, hi ha opcions que aposti per una organització i uns noms propis similars als de la segona part contra el San Cristóbal en què el rendiment de l’equip va ser molt millor que en els primers 45 minuts. "El Santfeliuenc és un bon equip, amb jugadors molt dinàmics de mig camp endavant i que la setmana passada va aconseguir una molt bona victòria. Haurem d’estar molt concentrats en tot moment. La nostra intenció és millorar el rendiment de la primera part contra el San Cristóbal." Amb 10 punts en quatre partits, el Terrassa vol mantenir el pols amb l’Europa, que serà el següent equip en visitar el Camp Olímpic i que és líder del grup amb 12 punts.

Centrats en la Lliga
Aquesta setmana ha estat especial en la plantilla per un sorteig de Copa del Rei que ha emparellat el Terrassa amb el València, actual campió del torneig i un dels històrics del futbol espanyol. Molist diu que els jugadors no s’han distret per aquest motiu. "Dilluns i dimarts es va parlar més del tema, perquè la plantilla està il·lusionada pel rival que ens ha tocat, però el nostre objectiu és la Lliga i en això estem centrats. Gaudirem de la Copa quan toqui, ara no és el moment."

L’equip d’Andrés González ha signat, fins al moment, una trajectòria una mica irregular al campionat de Lliga. Ocupa la cinquena posició de la taula classificatòria amb 7 punts en cinc partits, fruit de dues victòries, un empat i dues derrotes. El seu objectiu torna a ser la permanència i optar a una de les sis primeres posicions és la via més ràpida aquesta temporada per oblidar angoixes posteriors en la segona fase. A la darrera jornada va obtenir una convincent victòria davant el Valls (0-3) que va esborrar la decepció de la setmana anterior a camp propi contra el Manresa (0-3).

POSSIBLE ALINEACIÓ. Ortega, Salva, Pelegrín, Mico, Lucas Viña, Àlex Fernández, Adri Lledó, Josu, Jaume Pascual, Arranz i Kilian.

Àrbitre. Enric Bureu Méndez.

HORARI. Dissabte a partir de les 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Les Grases.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top