Publicitat
Esports

Duel d’aspirants a l’ascens 

Terrassa FC i CE Europa protagonitzaran demà el partit de major interès que es pot veure en aquests moments en el subgrup "A" de la Tercera Divisió. Juguen els dos primers classificats, empatats a punts i a quasi totes les variants estadístiques. El resultat pot tenir una incidència important de present i també de futur, per a les aspiracions d’ascens dels dos equips a la segona fase del campionat. A més, al darrer exercici ja van creuar els seus camins al "play off" d’ascens, amb victòria egarenca a la semifinal per 1 a 0.

"Els números diuen que és el nostre principal rival en la lluita per la primera plaça del grup", admet Xevi Molist, entrenador del Terrassa FC. "Però no és l’únic. Hi ha equips com el Castelldefels, amb el qui pocs comptaven, o Vilafranca i Pobla, que estan creixent i que també poden aspirar al màxim. En tot cas, sabem que ens juguem tres punts importants encara que no estem parlant d’una final. Després quedarà molt trajecte per endavant. No guanyarem la Lliga per guanyar aquest partit."

De fet, el Terrassa té ara un calendari exigent fins que s’acabi l’any. Cal no oblidar que després d’aquest partit contra l’Europa visitarà el camp del Vilafranca i després rebrà a casa la Pobla de Mafumet uns dies abans del compromís de Copa del Rei amb el València.

El tècnic comptarà amb una baixa de cara al compromís de demà. Es tracta del defensa albanès Antonio Mico, sancionat amb un partit per la seva expulsió contra el Santfeliuenc. Previsiblement, la seva absència a l’eix de la defensa la cobrirà Castillo, que en el darrer partit va exercir com a pivot defensiu.

Empatats en quasi tot
L’equilibri de forces entre Terrassa i Europa és ben visible a la classificació. Estan empatats a punts (13) i només la diferència de gols en l’average general situa els egarencs com a líders. Els dos equips han fet la mateixa quantitat de gols (10), però el Terrassa ha estat millor en l’aspecte defensiu, ja que ha rebut un gol per 3 els graciencs. A més, l’única relliscada que han sofert en les primeres jornades ha estat com a locals i en partits on apareixien com a favorits: el Terrassa contra el San Cristóbal al derbi egarenc i l’Europa la setmana passada amb el Valls en temps afegit. Només el Sant Andreu, amb la mateixa puntuació al subgrup "B", manté el ritme entre els equips que, a hores d’ara, jugarien en el grup d’ascens a la segona fase.

"Segur que ens generaran problemes, és un rival molt ben construït", comenta Molist en relació amb l’Europa. "Cal estar molt atents a les pèrdues de pilota, perquè fan molt bé les transicions i generen ocasions de res. A més, és un equip que mai es dóna per vençut".

Les dades

Possible alineació. Ortega, Salva, Pelegrín, Castillo, Lucas Viña, Àlex Fernández, Adri Lledó, Josu, Jaume, Arranz i Akito.

Àrbitre. Sergi Carrero Romera.

Horari. Diumenge a les 5 de la tarda al Camp Olímpic.

Transmissió. El partit es podrà veure en directe al canal de Youtube del Terrassa FC i escoltar a la Ràdio Municipal de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top