Publicitat
Esports

El Terrassa visita un Vilafranca en forma

El Terrassa FC juga aquesta tarda a les 5 (en directe al Canal de YouTube del club) al camp del Vilafranca en un compromís, de nou, de la màxima exigència pels de Xevi Molist. El rival d’aquesta setmana és un rival directe en la lluita pels tres primers llocs del subgrup i un dels candidats a lluitar per l’ascens de categoria. Té quatre punts menys que el Terrassa, però un partit menys. I, per tant, una victòria en aquest enfrontament el situaria en una posició de privilegi per disputar el primer lloc a Terrassa i Europa, els dos equips que encapçalen, a hores d’ara, la taula classificatòria.

"Estem parlant d’un rival molt complicat, encara més al seu camp", explica l’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist. "Saben el que volen fer i ho fan molt bé. Però nosaltres hem de fer que el partit es desenvolupi cap als nostres interessos i no ens veiem arrossegats cap al partit que ells voldran." Molist diu que encara és d’hora per pensar a donar un cop a la Lliga en cas de victòria. "Portem porques jornades i tots estem molt a prop. Hem de pensar que estem fent les coses bé. El que puc dir és que no sortirem a especular, volem els tres punts perquè són molt importants."

El Terrassa FC afronta aquesta sortida amb el propòsit de fer bo l’empat de la darrera jornada contra l’Europa. Els egarencs confiaven a posar distància amb els barcelonins, però finalment no ho van poder fer, malgrat conservar el lideratge per diferència de gols. Una victòria a Vilafranca allunyaria un seriós oponent i vindria a refermar la trajectòria d’un equip que, fins al moment, ha estat més fiable en les sortides que al seu estadi. Els de Molist han guanyat, i amb resultats còmodes, en els tres desplaçaments que han realitzat. A casa, en canvi, només han superat el Castelldefels, i per la mínima, cedint dos empats amb San Cristóbal i Europa.

El debat sobre la gespa
"Fora hem tingut més capacitat golejadora, però a casa hem estat més constants", explica Molist. "I cal ser clars pel que fa al camp. Ens penalitza molt, sobretot a la zona de definició on has de ser molt precís. Sempre et trobes un bot dolent de la pilota o has de controlar-la en dos tocs. En altres camps en millors condicions, sembla que ho facis millor. És una vergonya que tinguem aquest camp." Molist insisteix en el fet que no vol utilitzar aquest argument com a excusa, sinó com a explicació a aquesta realitat.

El tècnic terrassista comptarà amb tots els seus efectius per aquest compromís. Recupera el sancionat Antonio Mico i, per tant, estarà en condicions de poder introduir alguna variant tàctica en l’onze titular que saltarà al terreny de joc.

El camp del Vilafranca ha estat, tradicionalment, un escenari incòmode pels egarencs. A les deu darreres temporades, les que corresponen a la darrera etapa del Terrassa a la Tercera Divisió, només ha guanyat en dues oportunitats, a les temporades 2011-12 (1-3) i 2017-18 (1-2). A la 2018-19 el Terrassa va obtenir un empat i als altres set partits la victòria ha correspost el Vilafranca.

Les dades

Possible alineació. Ortega, Salva, Pelegrín, Mico, Lucas Viña, Castillo, Àlex Fernández, Adri Lledó, Josu, Arranz i Jaume Pascual.

Àrbitre. Xavier Ariño Jiménez.

Horari. Dissabte a les 5 de la tarda al camp municipal de Vilafranca del Penedès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top