Publicitat
Esports

Amb propòsit de millora

Un punt en dues jornades és un balanç molt pobre per a un aspirant a l’ascens. El Terrassa FC s’ha deixat cinc punts en el camí davant l’Europa i el Vilafranca i aquesta tarda, a les sis, necessita retrobar-se amb la victòria davant la Pobla de Mafumet per no veure compromesa la seva bona posició a la taula classificatòria. El filial del Nàstic arriba en el darrer compromís previ al partit de Copa del Rei del pròxim dimecres contra el València i en el vestidor es treballa per esborrar momentàniament aquest partit molt més mediàtic perquè no distregui a l’equip del seu veritable objectiu, la Lliga.

“La Copa està esborrada del nostre disc dur des del sorteig. Qui vulgui jugar-la ho haurà de fer bé a la Lliga, que és la nostra prioritat. No renunciem a res contra el València, però l’objectiu de la temporada és l’ascens”, diu Xevi Molist en relació amb el futur immediat del seu equip.

Els egarencs han de millorar el rendiment a casa, on només han guanyat un dels tres partits que han disputat, i també el seu atac, ja que en els dos darrers partits no han marcat cap gol. Dues facetes que han vingut a esborronar d’alguna manera, la magnífica trajectòria anterior. Amb l’Europa líder amb tres punts sobre el Terrassa i el Vilafranca, Manresa i Santfeliuenc a un de distància dels egarencs (el Vilafranca amb un partit menys), qualsevol distracció podria ser fatal. “Hem de tornar a fer les coses com acostumem a fer-les”, diu el tècnic del Terrassa. “Al camp del Vilafranca ens va faltar competitivitat i això és un problema. Va ser una relliscada que ens ha demostrat que en cada partit cal jugar al dos-cents per cent. Però segur que aquesta setmana els jugadors tindran una altra mentalitat perquè han entès el missatge. Aquesta Lliga serà molt dura, no serà un passeig per ningú.”

Lledó, baixa
Xevi Molist comptarà aquesta setmana amb la baixa del migcampista Adri Lledó, sancionat amb un partit de suspensió després de ser expulsat al camp del Vilafranca. Serà la primera absència d’Adri aquesta temporada, ja que havia intervingut en tots els partits i només en el primer, a Valls, no havia format part de l’onze titular.

Dels quatre pròxims partits de Lliga, el Terrassa disputarà tres al Camp Olímpic. Una dada que sembla positiva, malgrat el bagatge de l’equip a casa, amb una victòria i dos empats. “L’única relliscada a casa és amb el San Cristóbal, perquè contra l’Europa pots empatar, ja que es tracta d’un gran equip. I amb el pas del campionat els rivals patiran al nostre estadi. A nosaltres, malgrat la gespa, ens va bé jugar en espais grans. I segur que farem bons resultats.”

La Pobla és novè amb 6 punts, encara que té un partit pendent contra el Vilafranca. Arriba a Terrassa amb dues derrotes consecutives, la primera a Manresa i la segona a casa contra el Valls per un sorprenent 2 a 4, després d’anar guanyant per 2 a 0. Amb 2 victòries i 4 derrotes, el seu futur a la competició està supeditat a una millora immediata per no veure’s condemnat al grup de descens. L’equip tarragoní compta amb una plantilla jove, però amb algunes pinzellades de veterania que aporten futbolistes com Dani Arguilaga, Jordi Oribe i Albert Miravent. L’ex terrassista Carlos Martínez, que va jugar un any a l’equip egarenc, és el màxim realitzador amb tres gols.

Un rival de nivell
“És un equip que corre molt, dinàmic en el seu joc i que ens crearà problemes”, diu Molist sobre el filial del Nàstic. “El seu resultat de la darrera jornada contra el Valls va sorprendre tothom, però el més normal és que aquest equip estigui més amunt.”

Els dos equips es van enfrontar per primera vegada a la temporada 2010-11. I el resultat que més s’ha donat en els seus enfrontaments ha estat l’empat. De les 17 vegades que s’han enfrontat, en 9 oportunitats el partit ha acabat sense guanyador. El Terrassa ha guanyat en 3 oportunitats i la Pobla en 5.

Les dades

POSSIBLE ALINEACIÓ. Ortega, Salva, Castillo, Pelegrín, Lucas Viña, Galeano, Àlex Fernández, Josu, Jaume Pascual, Arranz i Kilian.

ÀRBITRE. Lluís Espallargas.

HORARI. Dissabte a les 6 de la tarda al Camp Olímpic.

ANTECEDENTS. Terrassa i Pobla de Mafumet s’han enfrontat en un total de 17 oportunitats a Tercera Divisió. El Terrassa ha guanyat 3 partits, ha empatat 9 i ha perdut 5.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top