Publicitat
Esports

Una reacció a temps va permetre al Club Egara derrotar el Barça i accedir a la gran final

En la segona semifinal, el Club Egara no ho va tenir gens senzill per batre un FC Barcelona que s’està consolidant com a equip revelació de la temporada. Els dos primers períodes van ser molt equilibrats i el porter Quico Cortès es va veure obligat a fer algunes aturades de mèrit per evitar que els blaugrana, que van cedir la bola dels de Ramon Sala, però van generar força perill, es posessin per davant en el marcador. A partir del tercer període, el conjunt del Pla del Bon Aire va començar a imposar la seva superioritat. Pau Quemada va començar a escalfar Adrián Rafi des del penal i el Barça s’havia de dedicar cada vegada més a defensar-se.

Quan faltaven 30 segons per tancar el tercer període, Marc Recasens va obrir el marcador de penal. I deu minuts després, un Quemada que acabava de fer trontollar el travesser, va establir, també d’un tir de penal a l’escaire el 2 a 0 definitiu.

Club Egara, 2

Cortès, Gil, Romeu, Recasens, Torras, Divorra, Clapés, García-Chicote, Quemada, Mercadé i Aguilar, equip inicial, Broto, Aura, Sanromà, Prat, Novell, Usé i Torruella.

FC Barcelona, 0

Adrian Rafi, Gómez, David Roca, Fernández, Gebhardt, Delás, Oriol Roca, Andreas Rafi, Van de Stadt, Sanmartín i Herrero, equip inicial, Sergi Martínez, Laiho, Gallego, Compta, Dassen, De Leeuw i Joan Martínez.

Àrbitres. Paco Vázquez i Daniel Rodríguez. Groga per al jugador del FC Barcelona Agustín Fernández al minut 67.

Gols. 1-0, minut 53, Marc Recasens de penal-córner; 2-0, minut 63, Pau Quemada de penal-córner.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top