Publicitat
Esports

Títol per a un Júnior amb accent egarenc i bronze del CD Terrassa

Trenta-dos anys després, el Júnior de Sant Cugat va guanyar diumenge la segona Copa de la Reina de la seva història després d’haver perdut les set finals anteriors. I ho va fer després de batre per 2 gols a 1 un Club de Campo que havia guanyat les cinc darreres edicions i 12 de les 15 últimes copes. Fa tres temporades, també a València, es va repetir la mateixa final, llavors amb triomf de les madrilenyes. Es tracta d’un títol amb color terrassenc. Ho són l’entrenador Marcel Malgosa i el director tècnic del club, Santi Cortès, així com cinc de les principals jugadores de la plantilla: la capitana Carlota Petchamé, Georgina Oliva, Marta Grau, Júlia Strappato i Mariona San José. Cansat de perdre finals, el Júnior ha trencat finalment el domini tirànic d’un Club de Campo que semblava inabastable.

L’egarenca Georgina Oliva va ser designada millor jugadora del torneig. El guardó de millor portera va recaure en Mariona Girabent, de l’Egara. La bigolejadora del Júnior Mariona Serrahima va ser l’MVP de la final i també la màxima golejadora del torneig.

El bronze va ser per al CD Terrassa, que va batre al Club Egara. El matx, molt tàctic i amb poques ocasions, va acabar sense gols. Als "shoot-outs" van destacar les porteres. El CD Terrassa va vèncer per 2 a 0 en transformar Clara Ycart i Estel Forte el primer i el darrer llançaments. Pustilnik va aturar els quatre tirs d’un Egara que s’ha quedat sense medalla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top