Publicitat
Esports

Dues victòries més

El CN Terrassa femení s’ha acomiadat de l’any de la millor forma possible. Va resoldre amb dues victòries el doble compromís del cap de setmana, amb un triomf treballat a la piscina del Rubí i una rotunda golejada a casa contra el Concepción madrleny en partit avançat de la desena jornada. El conjunt de Xavi Pérez suma quatre victòries seguides i és segon del seu grup.

El compromís a la piscina del Rubí no va ser senzill i es va complicar en el tram final. El CN Terrassa va començar molt inspirat en atac i va anotar dos gols en el primer minut de partit, obra de Cardona i Montoya. La rèplica rival va ser força immediata de la mà de Ruiz. Peña, en un gran contraatac, va avançar de nou a les visitants al final del quart (2-3).

Les egarenques van completar un bon segon quart que les va permetre arribar al descans amb un avantatge de 3 a 7 gràcies a un parcial d’1 a 4. El CN Terrassa va ampliar la renda fins al 4 a 9 en el tercer quart. Però el CN Rubí no es va rendir i va anotar dos gols més per arribar al final del període amb un 7 a 9 desfavorable.

En els últims vuit minuts, les locals van culminar una gran reacció. Alonso i Ruiz, de penal, van augmentar el parcial iniciat en el tercer quart i van aconseguir empatar el partit a falta de cinc minuts per al final (9-9). Domènech va acabar amb la sequera golejadora de les egarenques amb una diana en jugadora de més. En aquest tram final, l’enfrontament es va equilibrar i va entrar en una fase d’intercanvi de gols i de nombroses expulsions temporals. Les de Xavi Pérez van mantenir la calma i no es van precipitar en les seves jugades d’atac. Montoya, Domènech i Ortiz van contrarestar les dianes d’Alonso i Ruiz per establir l’11 a 13 definitiu.

Golejada
El partit contra l’AR Concepción no va tenir dificultats per les egarenques, que van dominar des del primer minut. Malgrat la fatiga acumulada pel xoc contra el CN Rubí del dia anterior, van mantenir una gran intensitat defensiva i ofensiva en tot moment.

Leitón i Ortiz van obrir ràpidament el marcador, però Díaz va acostar a les madrilenyes després de transformar un penal provocat per Cardona. Aquesta igualtat va ser un miratge, ja que, a partir d’aquest 2 a 1, les egarenques van encadenar un parcial de 7 a 0 en deu minuts. La tònica es va mantenir durant tot l’enfrontament i, en l’equador, el marcador assenyalava una diferència de nou gols (12-3).

Després del descans, l’AR Concepción va intentar reduir la distància golejadora, amb Arias i García com artífexs, però l’efectivitat en atac de les terrassenques ho va impedir.

CN Rubí, 11

Jiménez, A. Roldán, Gerschcovsky, Rion, Manchego, R. Roldán (1), Ruiz (7), Rodríguez, Abril, Alonso (3), Soriano, Triviño, Gómez.

CN Terrassa, 13

Domene, Peña (1), Panicello (2), Ortiz (2), Cantero, Cardona (2), Cuenda, Montoya (2), Descalzi, Camus (1), Domènech (2), Leitón (1), Tamayo.

Àrbitres. Núñez i Colominas

Parcials. 2-3, 1-4, 4-2, 4-4.

CN Terrassa, 22

Domene, Peña (1), Panicello (2), Ortiz (3), Cantero (1), Cardona (3), Rodríguez (2), Montoya (1), Cuenda (1), Camus (4), Domènech (3), Leitón (2), Tamayo.

AR Concepción, 5

Alzuaz, Moreno, San Pedro, Sánchez, Morales, Arias (2), E. García (1), Suárez, Sarmiento, Mira, Díaz (1), Pacheco (1), L.García.

Àrbitres. Suárez i Sánchez

Parcials. 6-1, 6-2, 6-2, 4-0.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top