Publicitat
Esports

Segona temporada sense ascensos ni descensos en bàsquet

La Federació Catalana de Bàsquet ha decidit que aquesta temporada no hi hagi ni ascensos ni descensos en les categories territorials. Les actuals competicions passen a anomenar-se Copa Catalunya en les diferents categories. Tots els equips participants en aquesta Copa Federació (aprofitant els calendaris actuals), mantindran la categoria per la temporada 2021-2022. Es preveu la celebració d’aquestes competicions, totalment o parcialment, pel sistema de concentració. Per poder encabir els partits complint amb els protocols Covid-19 actuals i les mesures de restricció de mobilitat nocturna, s’amplia la franja horària de joc: de 8:30 hores a 19:30 hores, sense aturada al migdia, per tant, ininterrompudament.

Malgrat que la Federació preveia iniciar els campionats entre el 17 i el 24 de gener, ha anunciat que resulta inviable començar a competir en les dates establertes, a causa de les mesures restrictives en relació amb la pandèmia. "A hores d’ara, ens trobem en fase 1 de desescalada i amb un seguit de mesures (com portar mascareta per realitzar la pràctica esportiva en espais tancats i les mesures de restricció de mobilitat nocturna, entre d’altres) que dificulten la realització d’entrenaments i, per tant i lligades a la resta d’afectacions de la COVID-19, impossibiliten l’inici de les competicions per les dates previstes", ha anunciat la Federació Catalana en un comunicat.

Aquesta serà la segona temporada consecutiva sense ascensos ni descensos en les competicions del bàsquet català.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top