Publicitat
Esports

13 egarencs a la concentració de la selecció masculina a Terrassa

La selecció espanyola masculina de hockey es concentrarà a Terrassa entre els dies 14 i 19 de gener. La meitat dels 26 jugadors convocats per Fred Soyez són terrassencs i juguen al Club Egara (4), l’Atlètic (4) i el Polo (5). Es tracta de Quico Cortès, Marc Recasens, Josep Romeu i Pau Quemada (Club Egara); Albert Beltrán, Marc Boltó, Joan Tarrés i Marc Sallés (Atlètic); i David Alegre, Marc Miralles, Xavi Lleonart, Roc Oliva i Vicenç Ruiz (RC Polo). Amb 6, Polo i Club de Campo són els equips que més jugadors aporten. Dels madrilenys hi ha Mario Garín, Ricardo Sánchez, Álex de Frutos, Quique González de Castejón, Jose Basterra i Álvaro Iglesias. Els set internacionals restants són: Álex Alonso i Nacho Rodríguez (Tenis), Rafael Álvarez (Complutense), Miki Delás (FC Barcelona), Diego Arana (Jolaseta) i Llorenç Piera (Polo). L’únic que juga fora és Marc Serrahima, de l’HGC holandès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top