Publicitat
Esports

Heroic punt per a l’H. Terrassa

Faltaven 25 segons per acabar el partit i l’Handbol Terrassa perdia per 27 a 29 a Can Jofresa davant del Sant Joan Despí i estava en inferioritat. Els de Magí Serra van treure llavors tot el seu coratge i van marcar dos gols en menys de mig minut (l’últim quan faltaven només dos segons), una circumstància que els va permetre endur-se un punt d’un partit que havien sabut dominar amb enorme comoditat durant el primer temps, però que se’ls va complicar de manera inesperada al segon. Els egarencs i els de Sant Joan Despí segueixen a la zona mitjana de la taula, separats per un sol punt. L’Handbol Terrassa es manté en la novena posició.

La primera part va ser de clar domini dels de Magí Serra, que van sortir molt forts. Als cinc minuts manaven ja per 4 a 1. L’avantatge es va mantenir fins al descans (18-14). Al segon temps, els visitants van reaccionar i en 29 minuts van signar un parcial de 9 a 15. En un darrer minut ple d’exclusions i amb el porter expulsat, els egarencs van remuntar i van saber esgarrapar un punt.

HANDBOL TERRASSA, 29

Riera, M. López (7), Encinas (1), Ferrer (5), Javier Guil (4), C. López (3), Subirana (2), Sancho (1), Serrano (5), Molina (1), Martínez, Hoyos, García, Jurado i Raül Guil.

SANT JOAN DESPÍ, 29

Herrero, Ruiz (2), Sans (2), Rovira (3), López (2), Sabaté, Cabello (4), Zorita (4), Maruri (1), Paso, Zafra (2), Sánchez, Campos (2), Basela (7), Cañero i Rico.

Àrbitres. Iván Navarro i Guillem Baena.

Parcials cada 5 minuts. 4-1, 6-4, 9-6, 13-8, 16-11, 18-14, descans, 20-17, 21-20, 23-23, 24-25, 26-25, 29-29.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top