Publicitat
Esports

El Terrassa posa la directa cap a l’ascens

Amb iuna victòria per 3 a 1, el Terrassa FC dona un pas de gran importància cap a l’ascens de categoria

Àlex Fernández ha estat l'autor del tercer gol egarenc / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha derrotat aquest diumenge el Granollers al Camp Olímpic per 3 a 1 i se situa a un pas de l’ascens a la Segona Divisió de la RFEF. El conjunt de Juanjo García és segon amb els mateixos punts que el Vilafranca, però amb un partit menys. Una victòria aquest dimecres en el partit ajornat contra el Girona “B” posaria els egarencs a només un punt de l’ascens. L’encontre contra el filial gironí serà a les 8 del vespre i l’entrada serà gratuïta.

El Terrassa, amb la baixa per sanció de Galeano i la tornada d’Adri Lledó a l’equip titular, ha deixat el partit quasi resolt en un primer temps magnífic en el qual ha superat el seu rival en totes les facetes del joc. Amb una pressió excel·lent sobre els futbolistes del seu rival i una gran velocitat d’execució dels seus moviments ofensius, ha trobat camins d’arribada a l’àrea defensada per Álvaro. Josu, el jugador més destacat en les files locals, ha inaugurat el marcador en el minut 5 culminant un bon contraatac conduït per Sergi Arranz. Jaume Pascual ha pogut ampliar les distàncies amb una rematada al pal i novament Josu ha fet el 2 a 0 amb un gran xut després d’un llançament de córner. Amb aquesta diferència de 2 a 0 i unes sencacions immillorables, s’ha arribat al descans del partit.

Els egarencs han deixat el partit gairebé resolt només començar el segon temps. Han fet el 3 a 0 en el minut 47, en un penal transformat per Àlex Fernández després d’unes mans de Víctor Morales a l’àrea. Amb una diferència tan clara, el Terrassa ha baixat la seva intensitat de joc. El Granollers ha millorat a partir d’aquí i ha fet el 3 a 1 en el minut 58, mitjançant Albert. Malgrat els intents dels visitants i algunes bones oportunitats per haver-hi anotat el segon gol, el marcador no s’ha mogut entre l’eufòria d’una afició que comença ja a veure més a prop que mai l’ascens de categoria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa posa la directa cap a l’ascens
To Top