Publicitat
Esports

Leitón, Camus, Ortiz i Peña, a la selecció

Les sessions de treball es desenvoluparan al CAR del 17 al 21 de maig

La rubinenca Bea Ortiz és una de les quatre waterpolistes convocades del CN Terrassa / Lluís Clotet

Les waterpolistes del CN Terrassa Paula Leitón, Bea Ortiz, Pili Peña i Paula Camus han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta femenina per participar en uns entrenaments específics que se celebraran al CAR de Sant Cugat entre el dilluns 17 i el divendres 21 de maig. El seleccionador Miki Oca ha convocat a deu jugadores: quatre del CN Terrassa, tres del CE Mediterrani, dues del CN Sant Andreu i una del CN Rubí. En aquesta convocatòria no hi ha cap jugadora dels dos equips que jugaran aquest cap de setmana el “play-off” final de la Lliga, el CN Mataró i el CN Sabadell.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Leitón, Camus, Ortiz i Peña, a la selecció
To Top