Publicitat
Esports

Vicky i Xavi, dos capitans de llegenda

El Barça s’ha convertit en l’únic club europeu que ha guanyat la Champions tant masculina com femenina

Vicky Losada i Xavi Hernández han aixecat les dues darreres Champions League del FC Barcelona /UEFA
Publicitat

Els terrassencs Vicky Losada i Xavi Hernández han estat els dos últims capitans del Barça en aixecar les darreres Champions League de l’equip, la femenina i la masculina. Diumenge, Vicky Losada va aixecar a la ciutat sueca de Göteborg amb 30 anys la primera Champions League de la història per a l’equip femení del FC Barcelona. Gairebé sis anys abans, un altre terrassenc, Xavi Hernández, amb 35 anys aleshores, va ser també l’encarregat, com a capità, d’aixecar la darrera de les cinc Champions que té l’equip masculí de futbol del Barça. Va ser el dia 6 de juny de l’any 2015 a Berlín quan el millor futbolista terrassenc de la història va alçar el títol després de derrotar a la final per 3 a 1 a la Juventus. Tant Vicky com Xavi van ser suplents en aquelles finals. Ella va entrar al minut 71 substituint Alèxia Putellas i Xavi va entrar al 77 en el lloc d’Andrés Iniesta.

Publicitat
Vicky i Xavi, dos capitans de llegenda
To Top