Publicitat
Esports

Vicky i Xavi, dos capitans de llegenda

El Barça s’ha convertit en l’únic club europeu que ha guanyat la Champions tant masculina com femenina

Vicky Losada i Xavi Hernández han aixecat les dues darreres Champions League del FC Barcelona /UEFA

Els terrassencs Vicky Losada i Xavi Hernández han estat els dos últims capitans del Barça en aixecar les darreres Champions League de l’equip, la femenina i la masculina. Diumenge, Vicky Losada va aixecar a la ciutat sueca de Göteborg amb 30 anys la primera Champions League de la història per a l’equip femení del FC Barcelona. Gairebé sis anys abans, un altre terrassenc, Xavi Hernández, amb 35 anys aleshores, va ser també l’encarregat, com a capità, d’aixecar la darrera de les cinc Champions que té l’equip masculí de futbol del Barça. Va ser el dia 6 de juny de l’any 2015 a Berlín quan el millor futbolista terrassenc de la història va alçar el títol després de derrotar a la final per 3 a 1 a la Juventus. Tant Vicky com Xavi van ser suplents en aquelles finals. Ella va entrar al minut 71 substituint Alèxia Putellas i Xavi va entrar al 77 en el lloc d’Andrés Iniesta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vicky i Xavi, dos capitans de llegenda
To Top