Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení, a la Final a Vuit de la lliga

El conjunt egarenc ha guanyat al seu pavelló en el darrer partit de la primera fase

L’equip femení del CN Terrassa s’ha classificat per disputar la Final a Vuit del Campionat d’Espanya de bàsquet de Primera Divisió. Les egarenques han derrotat per 54 a 40 el CB Balaguer al pavelló de l’Àrea Olímpica i s’han assegurat el primer lloc del seu grup en aquesta primera fase amb un balanç de sis victòries i dues derrotes. La Final a Vuit es desenvoluparà a Vic del 28 al 30 de maig en format d’eliminatòria directa i aplegarà els dos primers de cadascun dels quatre grups que integren el campionat. El CN Terrassa debutarà divendres a les 20.15 contra el CEJ L’Hospitalet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa femení, a la Final a Vuit de la lliga
To Top