Publicitat
Esports

Joan Herrera agafarà aquesta setmana les regnes del CN Terrassa

La junta electoral l’ha reconegut aquest dimarts com a candidat de ple dret

El proper president del CN Terrassa, Joan Herrera, aquest dimarts, envoltat per membres de la seva candidatura / Nebridi Aróztegui

Aquesta setmana, Joan Herrera es convertirà en el nou president del Club Natació Terrassa. Atenent el requeriment del Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Natació, la junta electoral del CN Terrassa ha convocat aquest migdia el precandidat Joan Herrera per tal d’entregar-li una acta en la qual se’l considera candidat a la presidència a tots els efectes. Herrera té ara cinc dies per tal de configurar una junta directiva que estarà formada per 14 membres: set dones i set homes. Tot i que no hi haurà acte oficial de proclamació d’Herrera com a nou president, Herrera celebrarà aquesta setmana un acte ja com a president de l’entitat, que suposarà la seva presentació en societat.

Minuts després de sortir de la reunió amb els membres de la junta electoral, Herrera ha explicat a Diari de Terrassa que tot havia anat tal com s’esperava. “Ens han entregat el document de proclamació de candidatura vàlida i ara disposem d’un termini de cinc dies per a prendre possessió com a nova junta directiva. Ara ens toca reunir-nos, constituir la junta i proclamar-nos com a nova directiva”. Herrera assenyala que serà president “en el moment que proclamem la junta directiva, que serà aquesta setmana, segurament abans de divendres”. Té previst reunir-se dimecres amb els seus companys  de junta.

Amb relació als nombrosos entrebancs que ha posat la junta electoral del CN Terrassa perquè la seva candidatura “És l’Hora del Canvi” fos declarada vàlida, Herrera ha assenyalat: “Vull agrair a l’actual junta directiva l’esforç que ha fet durant els darrers dos mesos mentre no es resolien tots aquests assumptes. Aquest temps ens ha servit també a nosaltres per preparar-nos millor i saber cap a on volem anar. Entenc que la junta electoral ha tingut un excés de zel. Volem començar amb bon peu, fer un bon traspàs i començar a treballar pel club”, subratlla.

Joan Herrera va resumir així el seu projecte pel CN Terrassa: “Estem en una fase molt avaluativa encara. Abans de parlar de projectes, hem de veure com està el club a nivell econòmic, esportiu i social. Farem l’anàlisi corresponent. Volem un club més obert, més modern, en el que hi hagi participació”, comenta el que serà nou president.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top