Publicitat
Esports

Espanya s’assegura virtualment la cinquena posició

Un empat o una derrota per menys de cinc gols certificaria la presència d’Espanya al proper Mundial

Espanya va gol·lejar per 6 a 1 els gal·lesos / RFEH
Publicitat

La selecció espanyola masculina de hockey ha golejat aquest dijous per 6 gols a 1 a Gal·les i s’ha assegurat virtualment una conquena posició que classificaria els homes de Fred Soyez per a la propera Copa del Món. Espanya tancarà la seva participació a l’Europeu d’Amstelveen aquest divendres a les 13.45 hores davant de la selecció francesa. Un empat i fins i tot una derrota mantindria Espanya en la cinquena posició. En aquesta darrera fase, Espanya suma ja 6 punts, per 3 de França i Gal·les, mentre que Rússia és cuer amb zero punts. El cinquè es classificarà pel Mundial, mentre que els dos últims baixaran a la categoria “B” de l’Europeu.

El duel entre espanyols i gal·lesos no ha tingut història. Tres gols de Joan Tarrés, Pau Quemada (l’únic de penal del partit) i Xavi Lleonart al primer quart han situar un 3 a 0 a l’electrònic. Abans del descans, David Alegre ha fet el quart i Jolyon Morgan ha anotat el gol de l’honor per als britànics. Al minut 43, David Alegre ha fet el cinquè i quan faltaven 40 segons, Marc Miralles ha tancat la golejada anotant al 6 a 1 en duel tremendament plàcid.

Publicitat
To Top