Publicitat
Esports

Sarai Gascón vesteix el nou uniforme paralímpic

Publicitat

La nedadora terrassenca Sarai Gascón, va ser una de les esportistes que va participar en la presentació oficial de l’equipació que l’equip paralímpic espanyol lluirà en els Jocs de Tòquio, dissenyada i fabricada per la marca valenciana Luanvi. En total, s’han fabricat més de 18.500 peces: els vestits per a la desfilada de la cerimònia inaugural, tot tipus de roba per a estar en la Vila Paralímpica (samarretes, jaquetes, dessuadores, pantalons i sabatilles), la indumentària amb la qual els esportistes pujaran al podi a rebre les seves medalles i també les bosses i motxilles necessàries per a transportar tot aquest material. S’han preparat equipaments per a unes 700 persones i s’han emprat 22.279,2 metres de tela, aconseguint un pes global de 11.139,6 kg.

En l’esdeveniment també es van presentar les sabatilles per a la desfilada inaugural, que han estat dissenyades per la marca alacantina Timpers. Es tracta d’un calçat exclusiu i commemoratiu de l’esdeveniment, en el qual destaquen la bandera nacional sobre el fons blanc i la paraula Espanya escrita en braille.

La presentació es va fer a València i Sarai Gascón va lluïr algunes de les prendes dels esportistes espanyols.

Publicitat
To Top